age quod agis

" doe wat je doet"

 

Over Social Design

 

De persoon achter Social Design is Vanessa van der Waal. Deze is diverse jaren werkzaam in de Welzijns sector waar zij met diverse individuen en groepen heeft gewerkt. Ervaringen binnen Sociaal Cultureel Werk, Opbouwwerk en Jongerenwerk hebben haar inzicht gegeven in het begeleiden, stimuleren en motiveren van verschillende groepen, leefstijlen en gedragsvormen.

 

Binnen de Welzijns Sector heeft zij diverse evenementen, groot en klein opgezet en uitgevoerd. In 2012 werd zij geprikkeld om haar ervaring en kennis te delen. Wat heeft geleid tot het oprichten van Social Design.

 

Een veranderend politiek klimaat waarin door overheid en organisaties gevraagd wordt naar specifieke inzet is daar een aanleiding voor geweest.

 

Door kansen binnen de commerciële sector heeft zij ervaren hoe het is om kennis opgedaan in de Welzijns Sector toe te passen binnen deze sector. Dit blijkt een groot succes. Het managen van een theatershow is hier een concreet voorbeeld van.

 

Social Design is inzetbaar op diverse terreinen:

-(ambulant) Jongerenwerk

-Opbouwwerk

-Evenementen (event manager)

-Individuele begeleiding

-Begeleiden van groepen

 

Visie:

Social Design heeft als visie dat het individu (sociaal) centraal staat, de persoon, de klant, de opdrachtgever staat centraal. Om het individu ontwerpen wij een plan (design).

Door op deze manier te werken behoud het individu zijn eigen persoonlijkheid en creativiteit en verzorgen wij de zakelijk en planmatige aspecten.

 

Copyright © All Rights Reserved